Medewerkers

Drs Rob Ramcharan

Drs Rob Ramcharan
huisarts

Ik ben in 1997 gestart in de huisartsenpraktijk Nijldreef (na de verhuizing op 19-12-2008 gewijzigd in huisartsenpraktijk Gagelhof); in deze praktijk ben ik opgeleid door Eugene Broecheler en Cissy Wolffenbuttel. Ik heb gewerkt op de ambulance dienst, eerste hulp en op de afdelingen verloskunde en chirurgie van een ziekenhuis. Tijdens mijn huisartsopleiding heb ik ervaring opgedaan op de afdelingen cardiologie, interne geneeskunde en psychiatrie.

Ik oefen dit vak zo breed mogelijk uit. Mijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische ingrepen, geriatrie (zorg voor ouderen ) en psychosociale begeleiding. Dit vak oefen ik nog steeds met heel veel plezier uit ondanks dat er veel op mij afkomt.

Sinds 2002 is onze praktijk via KNMG bevoegd om artsen tot huisartsen op te leiden.

Ik ben 53 jaar oud en ben getrouwd met Nita. We hebben twee zonen; Shivash 20 jaar en Vishay 12 jaar oud. Ik hou van wandelen, badminton, koken, tuinieren en reizen.  

 

Drs Sinan Kaya

Drs Sinan Kaya
huisarts

In 2002 ben ik in Istanbul (Turkije) afgestudeerd in de geneeskunde en heb aldaar 2 jaar gewerkt als arts. Tijdens een vakantie naar Nederland heb ik in Nederland mijn vrouw leren kennen waarna wij zijn getrouwd en hebben besloten ons te vestigen in Nederland. In 2004 ben ik naar Nederland geëmigreerd en heb ik een aanvullende opleiding moeten volgen aan de Universiteit Utrecht om mijn diploma in de geneeskunde te laten waarderen/gelijkstellen in Nederland. In totaal heb ik als aanvulling 3 jaar moeten studeren aan de Universiteit Utrecht en ben daarna officieel zowel afgestudeerd in de geneeskunde in Turkije als in Nederland. Na mijn afstuderen in de geneeskunde aan de Universiteit Utrecht heb ik gekozen om mij verder te specialiseren in de huisartsengeneeskunde, omdat het vak huisarts mij aansprak en ik wilde werken als huisarts. Mijn ambitie en keuze voor het worden van huisarts ligt met name in de veelzijdigheid van het medische specialisme én omdat je functioneert als spilfunctie in de eerstelijns gezondheidszorg. Tijdens het eerste jaar van mijn huisartsenopleiding heb ik praktijkervaring mogen opdoen bij huisartsenpraktijk Gagelhof en dit beviel wederzijds zo goed dat ik heb besloten om na het afronden van de opleiding te starten als huisarts bij huisartsenpraktijk Gagelhof.

Wat ik in mijn vak belangrijk vind zijn: directe aandacht voor patiënten, laagdrempelige contacten en goede zorg.

Mijn interesse gaat uit naar de kleine chirurgische ingrepen, de injecties in de gewrichten en diagnostiek.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag heb ik een administratiedag.

Drs Gitta Kleinveld

Drs Gitta Kleinveld
huisarts

Gitta Kleinveld is sinds 2011 werkzaam als huisarts bij de Huisartsenpraktijk Gagelhof. Ze werkt hier op de donderdagen.

Drs Ilke Akdogan-Bicer

Drs Ilke Akdogan-Bicer
huisarts

Ik ben sinds maart 2012 werkzaam als waarnemend huisarts bij verschillende huisartsenpraktijken in Utrecht. Sinds april 2014 werk ik op de dinsdagen bij de huisartsenpraktijk Gagelhof. Ik ben getrouwd, heb 1 kind en woon in Montfoort.

Ward Witteveen

Ward Witteveen
Huisarts i.o.

Mijn naam is Ward Witteveen en ik ben in 2015 afgestudeerd van de Universiteit in Groningen. Daarna heb ik 1 jaar gewerkt bij de Cardiologie in Den Bosch en vervolgens nog 1.5 jaar op de Spoedeisende Hulp en de afdeling Interne Geneeskunde van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. 

Vanaf september 2018 tot september 2019 ben ik in deze praktijk voor het eerste jaar van de specialisatie tot huisarts.

Na mijn studie in Groningen ben ik verhuisd naar Utrecht waar ik nu al zo'n 4 jaar met veel plezier woon. 

Mijn hobby's zijn: sporten (mountainbiken, crossfit, wielrennen, hardlopen), zeilen en verre reizen maken.

 

Ellen van Ginkel

Ellen van Ginkel
praktijkondersteuner

In januari 2006 ben ik als doktersassiste bij de praktijk aan de Nijldreef komen te werken. Al na korte tijd bleek dat mijn achtergrond in de verpleging nog steeds sterk aanwezig was. Toen de gelegenheid zich voordeed heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner gevolgd. Met veel plezier begeleid ik nu patienten met chronische aandoeningen.

Ik deel de bijzondere interesse van Rob Ramcharan voor de zorg aan de ouderen. Toen in 2010 het "Ouderenproject Midden Utrecht" zich aandiende, zijn wij daar direct ingestapt. Voor dit project heb ik de scholing Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en eveneens afgesloten. Ik hoop met mijn bijdrage de kwaltiteit van de zorg voor ouderen te kunnen verbeteren.

Voor het overige ben ik actief bezig met het realiseren van een spreekuur voor de astma / COPD patient. Mijn werkdagen zijn de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Nathalie Hogendoorn

Nathalie Hogendoorn
praktijkondersteuner en doktersassistente

Ik ben Nathalie Hogendoorn en ben sinds 2009 werkzaam bij de praktijk. Ik heb hier mijn opleiding tot assistente gedaan. Ik werk nu op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik werk met veel plezier bij de praktijk, het is afwisselend en geen dag is hetzelfde. Op maandagmiddag heb ik een speciaal spreekuur voor het maken van een ECG(hartfilmpje),24 uurs bloeddruk meting, echodopler (bloedvat onderzoek) en benen zwachtelen. Ik heb in 2015 een opleiding gevolgd voor de module DM en CVRM(POH-S). Het spreekuur hiervoor doe ik op de dinsdag en vrijdagochtend. 

Nita Ramcharan

Nita Ramcharan
doktersassistente en financiele administratie

Hallo, ik ben Nita Ramcharan, vrouw van Rob. Sinds2008 werk ik in de praktijk. Ik hou me bezig met de financiele administratie en daarnaast ben ik 2 dagen per week, op maandag en donderdag, werkzaam als doktersassistente. In 2010 heb ik mijn opleiding hiervoor afgerond.

Voorheen heb ik gewerkt bij het Bureau Voorlichting Gezondheidszorg Buitenlanders. De contacten met mensen uit verschillende culturen heb ik altijd ontzettend leuk gevonden en ik werk dan ook met veel plezier in de praktijk!

Zubeyde Gokcen
doktersassistente

Iris Klinkenberg
doktersassistente

Merve Kaya
doktersassistente

Jeanette van Egmond

Jeanette van Egmond
diabetesverpleegkundige

Ik werk sinds 2001 als diabetesverpleegkundige, eerst in Amstelveen en daarna in Aruba. Ik vind het nog steeds een leuke uitdagende baan. Voor ontwikkelingen en behandelingen in de diabeteszorg volg ik scholingen. Ik ben geaccrediteerd en heb voorschrijfbevoegdheid. Sinds 2010 werk ik in Utrecht; in verschillende huisartspraktijken ben ik er gedetacheerd via Careyn. 

 

Liesbeth van Tiel

Liesbeth van Tiel
longverpleegkundige

Karen van Luijn
POH - GGZ

Cevriye Bilginer
POH - GGZ

Jamilia Azougagh
POH-GGZ